6 juli 2019

Met op het einde een druppel regen, maar dit nam niet weg dat deze laatste regiowedstrijd van het voorjaar een feestje was. En bij feest hoort taart en op deze dag taart van Bakker Out uit Ouderkerk aan Amstel. De taart moest echter wel gewonnen worden en daar werd door de roeiers in de verschillende categorie fanatiek voor gestreden.

Door Poseidon was er een simpel maar effectief parcours uitgezet tussen Zorgvlied en de landtong voor Poseidon. Hier werd de strijd gestreden waarbij het in sommige momenten erg spannend was zoals bij de heren C4X+ of op het moment dat een grote vrachtboot het parcours doorkruiste tijdens een wedstrijd. Gelukkig konden de sturen het hoofd koel houden en kwamen beide boten heel over de finish.

Om ook de roeiers die niet hadden gewonnen mee te laten doen aan het feest was er voor hen een heerlijk stukje Ouderkerkse Kaneeltjes.

We gaan van nu eerst van een mooie zomer genieten en zien elkaar weer op 5 oktober tijdens 'de Regio Classic' op de Bosbaan georganiseerd door De Amstel.